En eremit inom trädgårdsskötsel i Stockholm

Frågebatteriet fortsätter. Sedan jag nämnde att jag, innan jag började med detta, hade arbetat med trädgårdsskötsel i Stockholm – ja, då har frågorna haglat in. Varför detta har skett kan jag inte riktigt svara på. Jag vet inte om det har med Stockholm eller trädgårdsskötsel att göra. Jag anar att det kan vara lite både och, särskilt att döma av de frågor som kommit in. Besök gärna de tidigare inläggen med frågor och svar på trädgårdsskötsel som jag publicerat. Nu kör vi igen:

Hur fick du jobb inom trädgårdsskötsel i Stockholm?

Faktum är att det var mitt ex pappa som bedrev sådan verksamhet. Jag var sugen på att testa och tog därför ett sommarjobb hos honom ett år. Därefter kom jag tillbaka två somrar i rad. Efter gymnasiet ville jag bara fortsätta. Trädgårdsskötsel i Stockholm var min grej, helt klart. Jag fortsatte att arbeta för honom även efter att det tagit slut med mitt ex. Något som alla inblandade tyckte var lite konstigt. Jag brydde mig inte jättemycket. Inte så länge jag fick bo kvar i Stockholm och arbeta med trädgårdsskötsel.

Har ni verkligen brunnit för ert jobb någon gång? Jag hoppas att alla någon gång får känna på samma sätt som jag kände för trädgårdsskötsel i Stockholm. Det var en fin känsla som kändes ända in i magen – om ni förstår.

Vad var bästa med att bo i huvudstaden?

Stockholm var helt klart ett viktigt argument för varför jag ville syssla med trädgårdsskötsel. Även om jag aldrig bott särskilt långt ifrån så var det nu flytten skedde på riktigt. Det var där jag ville vara. Jag minns att jag tänkte: Även om jag inte alltid kommer syssla med trädgårdsskötsel så ska jag bo kvar i Stockholm. Det är min stad och det ska den förbli. Hittills har jag inte haft fel direkt. Nu har det gått 20 år sedan jag först flyttade upp till Stockholm och började med trädgårdsskötsel.

Vad var det bästa med trädgårdsskötsel i Stockholm?

Det låter kanske tramsigt men det var faktiskt växterna. Jag älskar växter och vill i stort sett alltid vara runt dem. På ett sätt har mina antisociala drag gjort att jag kommit närmare djur och växter på något sätt. Jag tror att det verkligen bidragit till min höga nivå av trivsel när det kom till trädgårdsskötsel i Stockholm. 

Är det någon som känner igen sig i beskrivningen? Jag talar gärna med likasinnade eremiter! 

Rörinspektion

Rörinspektion Stockholm En igensatt avlopp i lägenheten, företaget eller verkstaden är inte bara obehagligt, det kan också snabbt leda till översvämningar och därmed till ytterligare

Läs inlägg »