Stockholms nyaste inom markarbeten

Jag bad om att få återkomma idag och här är jag nu. Det var många som tyckte att jag lämnade er på halster igår. Om detta tvista inga lärde för det var just vad som inträffade. Jag hade planerat att skriva vidare om min sommar inom markarbete i Stockholm – det var verkligen min plan från första skrivet ord – men livet kom emellan. Och när jag säger att livet kom emellan och hindrade mig från att skriva om markarbete i Stockholm. Då menar jag att jag hade en tid hos min barberare som jag inte ville missa. Vem fan vill betala 1100 kr för att få skriva lite mer om markarbeten i Stockholm? Ingen, mina vänner. Det vill ingen.

Så, låt oss då återgå till temat markarbeten i Stockholm. När jag abrupt lämnade er igår så tänkte jag berätta om de olika projekt jag bidrog till. Det kanske är en stretch att säga att jag bidrog. Jag var i alla fall på plats fysiskt. På plats med mina nya kamrater och kollegor inom markarbeten i Stockholm. Tro mig när jag säger det: Det företag i Stockholm som jag arbetade på inom markarbete var bad ass. De fick alla stora kunder. Tydligen hade de tidigare varit ganska små men nu växt något kopiöst. Det var himla roligt att det var just där jag hamnade. Eftersom jag hade bestämt mig att testa på markarbete och Stockholm var det lika bra att hamna med de bästa.

Okej, jag går igenom respektive projekt ett i taget:

Markarbete i Stockholm 1 – Anläggning av parkeringsplats

Det började inte direkt med det roligaste projektet men det var ändå ordentligt lärorikt. Det första markarbete jag deltog vid när jag kom till Stockholm var alltså bygget av en parkeringsplats. Den var förvisso inte liten. Det var till en Willys-butik och satan vad många som skulle få handla på denna affär samtidit, kära vänner.

Markarbete i Stockholm 2 – Dränering

Alla hus måste dräneras någon gång. Detta hade jag ingen aning om när jag började men nu vet jag. Andra projektet var dränering av en stor fastighet. Även detta var ett stort projekt inom markarbete i Stockholm, fick jag berättat för mig. Det skulle ta ganska lång tid, kosta relativt mycket för kunden, men det var nödvändigt icke desto mindre.

Markarbete i Stockholm 3 – Innergårdsrenovering

Man ska kanske inte vara partisk men detta var ändå grymt roligt att medverka på. Resultatet av detta markarbete i Stockholm stod inte klart förrän ett par månader efter att jag slutat. Jag fick dock chansen att se det eftersom en vän bor i bostadsrättsföreningen som lät genomföra renoveringen. Ett makalöst arbete av mina kära kollegor inom markarbete i Stockholm. Mycket imponerande!

Nu är det dags för mig att avlägsna mig från er och från ämnet markarbete i Stockholm. Ta hand om er. Ciao!

Frågan om rökluckor

Då var vi tillbaka vid rökluckorna. Eller ja, inte tillbaka vid dem rent fysiskt men tillbaka i berättelsen. Sist jag lämnade er hade Erik blivit

Läs inlägg »

Plankbordet

Processen var relativt smärtfri. Många har frågorna varit sedan jag berättade om vårt plankbord, och bygget av detsamma, för ett par veckor sedan. Tydligen är

Läs inlägg »