Trygghet i valet av VVS företag

Överblick för våra kunder
Du letar efter ett kompetent värme-, ventilations- och sanitetsföretag för Stockholm och angränsande område. Är du intresserad av att förnya din uppvärmning, omvandla ditt badrum, bygga ett ventilations- och luftkonditioneringssystem eller leta efter en pålitlig partner för underhåll och reparationer? Då är vi VVS företag i Stockholm för dig. Vi erbjuder dig professionell rådgivning, planering och utförande anpassade efter dina önskemål och behov redan från början. Tack vare vår många års erfarenhet av att bygga uppvärmnings-, ventilations- och sanitetsanläggningar är vi exakt rätt partner för din begäran. Vi finns i Stockholm, men vi har även ett VVS företag i Göteborg.

Vårt hantverk
Det fungerar inte utan den tekniska byggnadsutrustningen. Som fullserviceleverantör för uppvärmning, ventilation och sanitet är vi en av de bästa företagen i Stockholm när det gäller teknisk utrustning för byggnader med uppvärmning, ventilation och sanitetsanläggningar. Vi utrustar inte bara bostadshus för privatkunder utan också offentliga byggnader som sjukhus, skolor, daghem, myndigheter och industrianläggningar. Vår mångåriga erfarenhet gynnar särskilt våra kunder för stora projekt, eftersom alla utrustningsområden är perfekt samordnade av oss. Som en fullserviceleverantör erbjuder vi dig hela sortimentet: från planering till installation till reparation och underhåll av systemen.

Om oss
Ett team du kan lita på!
I allt vi gör, arbetar vi hand i hand, som det borde vara för ett kraftfullt team. När vi lovar att leverera allt från en enda källa, menar vi det. Du kan förvänta dig en sömlös följd av tjänster i vårt projektgenomförande. Våra installatörer och montörer tar över planeringen från våra planerare och kan vanligtvis utföra dem utan några större frågor. Det beror på att vi har jobbat tillsammans som ett team länge. Oavsett om det gäller uppvärmning eller när man bygger sanitetsanläggningar. Alla kan lita på alla hos oss. Detta är till din fördel.

Skräddarsydda värmesystem
Med vårt klimat är inte bostads- och kontorsbyggnader tänkbara utan uppvärmning. Uppvärmningstemperaturen reglerar rumsluften och säkerställer därmed att vi inte behöver frysa. Värmesystemet måste också väljas väl som investering i flera decennier. Det är en fördel att ha en partner med olika värmesystem i vår portfölj. Detta säkerställer att en värmelösning används i din byggnad som är den bästa möjliga lösningen för din byggnad när det gäller konstruktion och ekonomi.

Alltid väl ventilerad och luftkonditionerad
I moderna industrianläggningar och kommersiella byggnader är ventilations- och luftkonditioneringssystem en självklarhet. De säkerställer inte bara ett hälsosamt klimat på arbetsplatsen, utan också trevliga temperaturer under den varma säsongen. Det som inte är frågan i kommersiell sektor blir allt vanligare i bostadshus: god ventilation och ett trevligt inomhusklimat.

En bra dag börjar i badrummet
Badrummet är ditt nya hälsocenter i ditt hem. Vill du känna dig bekväm i ditt badrum igen eller planerar du ditt nya drömbadrum? Så att din fantasi inte är en dröm, rekommenderar vi dig i detalj om alla viktiga ämnen och planerar din nya avkopplingsoas tillsammans med dig.

För genomförandet av kompletta badrums- och sanitetsprojekt har vi arbetat nära med pålitliga partnerföretag från Stockholm i många år, inklusive gips- och elföretag, målare och plattsättare för kakel och dylikt. Som ett resultat kan vi erbjuda dig alla tjänster som rör nybyggnation eller renovering av ditt badrum från en enda källa. Detta sparar inte bara stress och nerver, utan också tid och pengar.