Fördelar med renovering av rör

Börjar det bli dags för rörrenoveringen? Stambyte Stockholm erbjuder dig, ditt företag, dina hyresgäster, gäster och invånare unika fördelar när det kommer till ämnet. Detta beror på konceptet, implementeringen och kvaliteten på vår process för rehabilitering av inhemska avloppsrör. Vi arbetar med befintliga avloppsrör, använder befintliga öppningar och producerar nya dräneringsrör med en livslängd på minst 60 år.
Renoveringen av röret med Stambyte Stockholm är hållbar, ren, ekonomisk och säker.

Hållbar
Med renoveringen av en meter avloppsrör sparar du miljön cirka 60 kg spillror. För att inte tala om asbeströr: här tätas de gamla Eternit-rören genom rörrenoveringen, hyresgästkonverteringar, komplexa säkerhetsåtgärder, lagringsplatser och luftföroreningar med asbestfibrer är inte längre nödvändiga.
Det nya röret i röret är inte en reparationsprocess som bara erbjuder en tillfällig lösning. Rörrenovering med Stambyte Stockholm är din kompletta lösning , eftersom det är ett nytt rör och kommer att användas under minst de kommande 60 åren.

”Bygg” på ett miljövänligt sätt
Den använda polyestern torkar mycket snabbt och gör det möjligt att ”bygga” ett nytt, självbärande avloppsrör med hjälp av en spray-spin-process. De gamla nedfallna avloppsrören fungerar som formare här, så att de nya rören produceras på plats. Det finns inget behov av styren- eller hartsadditiv. Till skillnad från styrenblandningar kännetecknas polyestrar av deras låga utsläppsvärden och därmed av bättre miljökompatibilitet.

Rena
Vid renovering av rör från Stambyte Stockholm förblir väggar, tak och golv stängda. De gamla avloppsrören stannar kvar där de är. Eftersom vi använder befintliga ventiler, sanitära anslutningar och inspektionsöppningar. Det betyder: Inga stora byggnadsarbeten och inga rivningar. Sanitära anläggningar behöver bara tas bort och installeras. Dessutom: Vår process är mycket ekonomisk.

Ekonomiskt
Den inre rörrenoveringen med rörsystemet är upp till 60 procent billigare än en konventionell strandsanering. Detta beror på att vårt system är snabbare. Det kräver inga konstruktions-, renoverings- eller implementeringsåtgärder. Renoveringen av röret kan utföras medan den används och även när bostaden är i drift. Hyresgäster, användare, boende, gäster etc. stannar helt enkelt i sina lägenheter och boende under rörrenovering. Dyra säkerhetsåtgärder, som är nödvändiga vid renovering av asbeströr, behövs inte längre.

Säkert
Inhemska avloppsrör som renoveras genom stambyten i Göteborg är säkra. Oberoende testinstitut intygar att våra sprayade plaströr har en livslängd på minst 60 år. Vi har också alla relevanta certifieringar för området. Vår metod har godkänts och certifierats sedan 2010 med bygglovet från det svenska institutet för byggteknik. I framtiden kommer vi även att utvidga detta certifikat till ett europeiskt godkännande.
Kvalitetshantering är mycket viktigt för oss. Grunden för hög kvalitet är en utmärkt utbildning av våra tekniker såväl som den ständiga vidareutvecklingen av maskiner och processen. Som professionella är vi högt specialiserade och renoverar bara på egen hand med kvalificerad personal.

Om att vara Poppy

Många frågor har kommit in sedan jag förra veckan avslöjade mitt riktiga namn. För er som har missat denna text rekommenderar jag att gå tillbaka

Läs inlägg »