Första tiden inom fasadrenovering i Stockholm

Det är många som har frågat hur det går på det nya jobbet. Nu tänkte jag därför göra ett inlägg för att svara på frågan. Det korta svaret är: Det går bra! Väldigt bra faktiskt. Fasadrenovering i Stockholm skulle visa sig vara något för mig. Det längre svaret är förmodligen vad som intresserar de flesta, och därför ska jag också ge det. Först, lite bakgrund:

Jag visste inte vad jag ville bli när jag började gymnasiet. Jag visste bara att jag inte ville göra det som pappa gör. Kanske var det för att bryta mot hans generation, kanske var det också för att det verkar så in i helvete tråkigt. Farfar arbetade med fasadrenovering i Stockholm. Det lät otroligt mycket roligare och mer utvecklande. Han ägnade sitt liv åt att bygga om Stockholm genom fasadrenovering. Han gjorde den stad vi bor i till en mer trivsam plats. Och vad gör farsan? Han går omkring som en dönick på ett kontor. Jag vet knappt vad han arbetar med men jag tror att det är mäklare eller ekonom eller något. Fan vet, men han tjänar i alla fall mycket pengar – som om det betydde allt. Jag vill inte bli en kontorsnisse, så därför valde jag något annat. Till pappas förtret valde jag fasadrenovering i Stockholm.

Man kan lugnt säga att han inte var överförtjust i valet. Han hade gått hela livet med en vilja att bryta med fasadrenovering i Stockholm och det liv han levde ihop med sina föräldrar. Jag antar att jag nu gör exakt samma sak. Om detta mönster håller i sig kommer mina framtida barn inte ha något intresse för att bygga om Stockholm med fasadrenovering. De kommer förmodligen bli samma parfymdoftande kaffeknarkare som min pappa är.

Tur att jag är myndig och kan göra mina egna val. Nu arbetar jag med fasadrenovering i Stockholm, och det känns bra! Faktum är att jag redan älskar mitt jobb. Mina arbetskamrater är verkligen grymma och jag tycker alltid det är roligt att gå till jobbet. Cheferna är bra och hela organisationen är bra uppbyggt och respekterad i huvudstaden. Det känns riktigt häftigt att, trots att jag är en färsking, ha fått börja arbeta på Stockholms bästa firma inom fasadrenovering.

Det är inte fy skam, eller hur?

Blockering i toalett

Stopp i toaletten? Ta hjälp av en rörmokare Dränering från urinoar blockerad? Vad du ska göra. Rörmokaren Göteborg AB visar hur du fixar en urinoarblockering

Läs inlägg »