Tryckerierna för ditt företag

Vi tar hand om allt ditt tryck- och kopieringsarbete,
från små till stora tryckkurser i färg eller svartvitt. Vi har allt du kan tänkas behöva och vi levererar dessutom ett jobb i världsklass

Online eller på plats
Du kan alltid gå till en av våra tre tryckerier för utskrift och kopiering. Det trevliga med detta är att vi kan ge dig personligt råd. Vi har ett tryckeri i Stockholm, men även tryckerier i Malmö och Göteborg.
Eller så kan du enkelt beställa ditt tryckarbete online i vår webbshop. Du kan sedan hämta din beställning själv i butiken eller få den levererad hem till dig.
På detta sätt kan du göra allt på din fritid!

Gör det själv eller låt oss göra det?
Det finns skrivare på varje tryckeri där du kan göra dina egna utskrifter.
Men vill du regelbundet skriva ut läromedel, dokument, affischer eller flygblad? Eller behöver du vanliga eller många tryck av någon annan anledning?
Då gör vi gärna trycket år dig! Detta är möjligt för alla typer av utskrifter; lösa blad, bundna, mjukgörande, reklamblad, affischer.
Du gör en beställning och vi trycker det åt dig!

Anpassning för ditt företag eller förening
Vi tillhandahåller anpassning. Varje organisation behöver sin egen strategi. Vi talar gärna med dig för att se hur vi kan hjälpa dig. Behöver du strukturrapporter, utdelningar, inbjudningar eller andra dokument? Då är det bästa att boka in en tid för att se vad vi skräddarsytt kan erbjuda just ditt företag.

Bindning och efterbehandling
Hur skulle du vilja ha dina tryck och kopior bundna? Har du tillräckligt med lösa blad med en häftklamring eller vill du ha det snyggt bundet? Ringbindemedel, tidskrifter, kalenderbindning, bindemedel eller en riktig bok. Dessutom kan plast, vikas och skäras i alla storlekar. Naturligtvis hjälper vi dig gärna att göra rätt val för ditt tryck.
Stort format med XL Print
Förutom vanliga skrivare har vi också storformatskrivare som du kan skriva ut i stort format och skriva ut på tjockare material. Detta gör det mycket enkelt att skapa affischer, skriva ut banners eller skriva ut kartong.
XL-tryck
Med XL-skrivaren kan vi skriva ut upp till meter höga. Och vi skriver främst på olika tjockare material. Detta gör möjligheterna oändliga. Tillsatsen av vitt bläck tillåter oss också att skriva ut på mörka eller genomskinliga material utan färgförlust.
Du kan skriva ut på material som kartong, skum, plexiglas, trä och forex.
Eller vill du ha en logo tryckt på ett kakel?
Eller vill du skriva ut en duk? Skriva ut en dörr? Möjligheterna är oändliga.

Vi kan ofta betyda mer för dig än du först tror
Det handlar om vad du vill skriva ut och i vilken form du vill ha det färdig. Vi har kunskap och omfattande alternativ. Kontakta det närmsta tryckeriet i Stockholm och jämför det med oss, vi är fortfarande övertygade om att du kommer att välja oss.
Genom att prata med varandra uppnår vi de bästa och ibland överraskande resultaten.