Takläggare i Stockholm Och Göteborg med omnejd

Vi har arbetat passionerat för dig sedan 1995.

ALD är ett klassiskt familjeföretag baserat i Åkersberga nära Stockholm. Med mer än 20 års branscherfarenhet vet vi exakt vad som är viktigt och är en känd partner för alla typer av takläggningsarbeten i och runt Stockholm.

Våra främsta budord är hantverk och största omsorg. Vi förlitar oss på toppmoderna processer, tekniker och verktyg och deltar regelbundet i utbildningar för att kunna erbjuda dig en sak framför allt: säkerhet runt och för ditt tak – med 24-timmars jour i Stockholm och det omgivande området.

Den som älskar sitt tak ringer oss!

Vårt tak-garanterar högsta kvalitet och högsta standard. För att uppfylla denna standard hittar du bara välutbildade takläggare. Med Hellsig finns det bara bästa kvalitet! Således erbjuder vi dig professionell och pålitlig service som du kan räkna med. Garanterat och när som helst. Och det är därför du är mycket väl underrättad med oss – din takläggare Göteborg.

Under de senaste åren har vi i allt högre grad specialiserat oss på takkontroll, takunderhåll och taksäkerhet. Ändå är vi trogna våra rötter och kommer att fortsätta att vara din första kontakt som takläggare för Stockholm och det omgivande området.

Förresten, visste du att det kan bli riktigt dyrt om du som fastighetsägare eller administratör inte regelbundet uppfyller din omsorgsplikt? Vi ger dig gärna råd när det gäller dina trafiksäkerhetsskyldigheter.

Professionellt och pålitligt takarbete

Takarbeten från gille- och mästerfabriken i Stockholm.

Från projektbörjan till är vi alltid en lojal partner! Vi är glada att ge dig råd, stödja dig i rätt val av taklucka eller värmeisolering och professionellt avbryta allt underhållsarbete och / eller reparation eller reparation. Takarbeten för Stockholm med omnejd.

Holistisk service – hållbar och noggrann!

Våra tjänster inom takarbete är mycket olika. Som takläggare erbjuder vi vind- och väderbeständiga tak och säkrar hela området av vägg- och tätskiktsteknik. Dessutom kan vi också utföra allt takarbeten som är involverat, vilket ger dig en holistisk service från en enda källa för ditt tak.

Din takläggare för allt takarbete

Vi erbjuder dig allmänt reparations-, service- och reparationsarbete inom takarbetet som är nödvändigt och som professionellt kan utföra allt nödvändigt arbete inom takläggning.

Professionell takläggare i Stockholm

Hos oss förlitar du dig på många års erfarenhet av ett riktigt specialistföretag!

Som takläggare kan vi erbjuda dig professionellt och professionellt takarbete och därmed ge dig utmärkta råd och service.

På så sätt tar vi över allt takarbete som är involverat och, tack vare vårt breda utbud av tjänster , erbjuder även dig holistisk service från en enda källa. Var det för takläggning, tätskikt eller reparation arbete runt taket.

Med våra erfarna skeppare och takläggare erbjuder vi dig alltid ett professionellt genomförande och ett tillförlitligt genomförande av allt arbete. Lita på våra många års erfarenhet och tillförlitlighet.

Vi reparerar skador på taket på ett hållbart och tillförlitligt sätt.

Reparationsarbete direkt från takläggarna

Vi erbjuder dig högsta tillförlitlighet och bästa service. Lita på våra tjänster och erfarenheter sedan 1995. Vi utför alla tak reparationsarbete och är glada att vara där för dig – i nödfall också 24h.

Skador på taket kan orsakas av olika typer, förutom materialslitage, yttre påverkan, t.ex. Ofta orsakar även små skador stor irritation eller leder till allvarliga konsekvenser under en lång tidsperiod. Försäkringsskyddet måste alltid beaktas – även små skador kan påverka trafiksäkerheten. Med en takreparation av taket och takläggare, är du definitivt på den säkra sidan.

Allmänt service- och reparationsarbete och takreparationer inom tak, tätskikt – takreparationer och reparationer av alla slag.

Observera:
Reparationer är alltid ett serviceavtal

Oavsett om tegeltak eller platta tak eller ens plåttak – vi är där för våra kunder, trogen mottot ”Oavsett om brant, oavsett om platt vi är från facket.”

Takkontroll från proffs – för ditt försäkringsskydd

Försiktighet är bättre än eftervård!

Medan bilägare har sina fordon kontrolleras regelbundet i verkstaden och folk går till läkaren med mer eller mindre konstant intervall för att få en titt, är ämnet ”takkontroll” fortfarande behandlas på ett lågmält sätt. En takkontroll är inte bara viktigt för att bevara fastighetens värde, utan förhindrar också ytterligare skador i god tid, vilket kan bli extremt kostsamt med åren

I särskilt extrema fall, t.ex. Så du ska aldrig försumma en takcheck.

Sätt på vår professionella takkontroll och få trafiksäkerheten på din fastighet genom vår visuella observation.